Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de leden

Probila - Unitrab is de Nationale Beroepsvereniging van Verwerkers en Verdelers van Producten van de Belgische Biologische Landbouw erkend door de Raad van State sinds 1984. Zij bestaat uit verwerkers en verdelers van gecertificeerde producten van de biologische landbouw volgens Verordening EG 834/2007 en volgende, die de economische, juridische en morele belangen verdedigt van haar leden, die zij eveneens informeert.
De Nationale Beroepsvereniging wil de professional helpen, zodat hij zijn werk kan doen onder de beste omstandigheden. De vereniging heeft zich hiervoor verschillende objectieven gesteld . Ze wil ook de bedrijven begeleiden in hun stappenplan naar een duurzamer beleid.
In deze docutheek vindt je alle nuttige informatie over de biologische sector. Ze omvat ook de belangrijke thema’s waar Probila jullie belangen verdedigt, zoals de steun aan biobedrijven en de bio-wetgeving.

U bent hier

Laiterie de Walhorn SA

afbeelding van Laiterie de Walhorn SA
1
0

Historie

Geregistreerd sinds
6 jaar 4 maanden
1
Chemin de la laiterie, 14
4 711
Walhorn
087 63 91 63
Dédericks
Michel
Beurre; Crème pasteurisée; Crème UHT; Lait (entier, demi-écrémé, écrémé) UHT ou pasteurisé; Lait cru de vaches; Poudre de lait; Rétentat de Lait
Fabrication de produits laitiers
Belgique
boter; Gepasteuriseerde room; UHT-room; Melk (geheel, halfvolle, magere) UHT of gepasteuriseerd; Rauwe melk koeien; Melkpoeder; Melkretentaat